Veel gestelde vragen:

Moet ik een afspraak maken voor het passen?

Voor de dames-heren of kinderkleding hoeft er geen afspraak gemaakt te worden. Voor het passen van de bruidscollectie vergt een behoorlijke aandacht, vandaar dat wij daar wel met een afspraak werken.
Het is dan handig om iedereen die je jurk wil zien, mee te nemen, zodat zij ook gelijk dit alles kunnen meemaken.

Kan ik ook per pin betalen?

Uiteraard kan er met pin betaald worden. Contant geld is ook welkom. Wij accepteren geen Visa of Mastercard. Daarvoor is er op loopafstand van 50 meter een pinautomaat, waar je dan contact geld kunt pinnen.

Is de winkel rolstoelvriendelijk?

Onze winkel is ruim toegankelijk voor rolstoel en zonder drempels. Onze medewerkers staan altijd klaar om u hierbij te helpen.

Kan ik mijn feestkleding ruilen?

Feestelijke kleding wordt bij ons niet geruild, als het eenmaal is meegenomen. Heb je een aanbetaling gedaan voor een kledingstuk en hangt het nog bij ons, dan kan het binnen 14 dagen nog geruild worden in een andere.

Doen jullie aan geld retour na aankoop?

Wij geven geen geld terug voor feestelijke kleding, maar wel voor de vrijetijdskleding.

Doet PromTimes ook aan online verkoop?

Neen, wij doen niet aan online verkopen, omdat je een jurk in het echt moet zien, passen, voelen van welk materiaal het is en , vergeet niet, zien hoe het je staat. Een jurk kan mooi staan op andermans lijf, maar kan ook zijn dat het bij jou niet staat.

Wij krijgen dagelijks teleurgestelde dames binnen, die ons komen vragen of wij hun jurk willen innemen, omdat ze het via internet hebben gekocht en achteraf tóch zien dat het anders is dan verwacht óf niet mooi staat. Helaas pindakaas! Dat doen wij niet. Ook komen er dames met jurken die hun jurk willen laten herstellen. Vergeet niet! Het zijn standaard maten en niet iedere vrouw heeft dezelfde standaard maat.

Daarom is het handig om een jurk altijd eerst te passen en zien hoe het bij jou staat.
Onze coupeuse is daarom onmisbaar in de winkel, ze neemt gelijk de maten op en tegen een kleine vergoeding wordt uw jurk op maat hersteld.

Heeft Prom Times ook een herstelservice?

Wij hebben een coupeuse in de winkel ,die de kleding herstelt tegen een kleine vergoeding. Is uw jurk iets te strak, of te los of te lang, dan regelt ze het gelijk. Je kunt dan gelijk afpassen en meenemen. Onze coupeuse is daarom onmisbaar in de winkel. Handig voor mensen die van ver komen.

( Let op: De coupeuse is niet op alle dagen aanwezig, daarom is het handig om van tevoren te bellen en te kijken wanneer de coupeuse aanwezig is. Dit in geval van gelijk meenemen.)