Ruim 4 jaar geleden hebben wij onze deuren geopend in het hartje van het winkelcentrum Leyweg. Wij zitten vlakbij de Hema, Ici Paris XL en tegenover Bart Smit. Nu is Prom Times een begrip geworden in Den Haag en daarnaast ook in heel Nederland. Wij krijgen onze klanten van heinde en verre en voor alles en nog wat!

Waarom?

Met een oppervlakte van 500 m2 ,hebben wij alles onder één dak voor alle feestelijke gelegenheden. Of het nou voor een bruiloft is, een communie, een verloving, een verjaardagsfeest, een quince anera, of sweet sixteen, voor ieder wat wils. Dus zowel de dames, de heren als de kinderen slagen bij ons in één keer.

Ook hebben wij bruidsjurken voor dames met zowel een budgetprijs ,als de hogere merken en trouwkostuums of normale kostuums voor heren.

Het mooie ervan is dat we verschillende prijsklassen hebben: of je nou met een laag budget klaar wil zijn, of juist met een jurk van een bekend merk wil poseren op het feest… alles kan!

Wij hebben feestelijke jurken voor dames al vanaf €59, bruidsmeisjesjurken vanaf €30, kinderkostuums vanaf €35,- en voor de heren al een hele maatpak voor €69.

Reden genoeg om eerst bij ons een kijkje te nemen, alvorens bij de andere aanbieders te gaan.

Voor het parkeren is er een parkeergarage op loopafstand van +/- 100 m. Er kan ook voor of achter de winkel geparkeerd worden. Ongeveer 200m. van de winkelstraat kan je zelfs gratis parkeren.

Bruidswinkel den haag leyweg 683 Pomtimes feestkleding binnenkant winkel